Select your language

WEBB & E-HANDEL

Vi är ett företag som finns i Kalmar men idén är att hjälpa små och medelstora företag ute i landet som vill vara synliga på nätet och som inte tycker att de stora webbyråerna är ett alternativ. Vi hanterar domännamn och webbhotell efter ert behov. Vi designar unika, stilrena och funktionella webbsidor och kompletta e-handelssystem. Vi fokuserar på ert behov och tar alltid tid för uppdatering när ni behöver det. Vi sätter ett pris efter ditt företags behov, kontakta mig gärna för kostnadsförslag.

WEBBDESIGN

Vi använder oftast Joomla, ett av världens mest använda open source CMS (content management system, innehållshanteringssystem). Joomla är en open source-lösning som är fritt tillgänglig för alla därför har vi inga månadskostnader när vi bygger er Joomla-sida. Eller så använder vi WordPress, ett annat av världens mest använda open source CMS. WordPress är också open source.

E-HANDEL

E-handelssystem bygger vi med hjälp av Joomlas verktyg Phoca Cart som är open-source. Vi kan även göra e-handel i Virtuemart där vi har en Silver Certifikation i systemet. Vi gör ändringar i koden för design efter era färger och profil. Vi har även kunskaper inom andra system såsom osCommerce, Magento eller WooCommerce för Wordpress.

REFERENSER