Select your language

MARKNADSFÖRING

LOGOTYPER

Logotypen är den bärande delen i ett företags eller organisations grafiska profil, där färgkoder, regler och rättigheter för användande och placering (på brevpapper och visitkort, i annonser, reklam med mer) anges. En loggas design syftar till att skapa en omedelbar igenkänning, förmedla förtroende, beundran och lojalitet. Den är en del av företagets kommersiella helhet. Hör av er för en offert!

FILM, FOTO & MUSIK

Använd en film för att bättre nå ut till en specifik målgrupp eller visa mer tydligt på budskapet man vill förmedla. Vi skriver även musik till specifika användningsområden.

SOCIALA MEDIER

Vi hjälper er med annonsering, event, inlägg, reels, stories på sociala medier.

ILLUSTRATOR DESIGN

Ibland kan man behöver lite extra grafisk design. Ett exempel på det är knappar att använda sig av både på webb och i annonser. Det kan vara en del av er grafisk profil. Orangia AB gör vektorgrafik i Illustrator, allt efter ert behov.

ANNONSER

Vi gör annonser för bland annat webb, tidningar, affischer och mässor.

Bra, relevant information är A och O för att du ska få besökare till dina annonser. Hur dina annonser ser ut avgör också hur ditt företag uppfattas. En annons är även marknadsföring för ditt företag och ditt varumärke. Självklart vill du då ge ett så bra intryck som möjligt. Hur dina annonser och bilder då ser ut är en mycket viktig del i hur du marknadsför ditt företag. I längden vinner du på bra bilder, rättstavade texter, aktuella och uppdaterade annonser.

VISITKORT

Du representerar ditt företag när du byter visitkort med någon, se då till att ditt kort berättar och påminner om vad du gör när du inte är där. Vi hjälper dig att ta fram ett visitkort som speglar din verksamhet.

NYHETSBREV

Genom nyhetsbrev kan du smidigt nå ut till en stor mängd mottagare och på så sätt stärka ditt varumärke, vilket bidrar till kännedom och tillit hos kunden.

Vi bygger skräddarsydda e-postmallar till våra kunders e-mailutskick och kampanjer. Vi mobilanpassar även dina utskick och bygger responsiva strukturer enligt den senaste standarden för e-postmarknadsföring.

BOKOMSLAG OCH TIDNINGAR

Har du skrivit en bok? Behöver du hjälp att göra omslaget? Ett bokomslag ska inte bara vara säljande, det ska också ge den potentiella köparen en idé om vilken typ av bok det är. Hör av dig för en offert!