WEBB & E-HANDEL

Stilrena, responsiva och funktionella webbsidor och e-handelssystem unika för ert företag 

MARKNADSFÖRING

Logotyper, visitkort, annonser, nyhetsbrev - vi skräddarsyr allt du kan behöva för ditt företag.

Så har jag då lovat att börja lära mej franska; "om jag får det där projektet, då ska jag.." sa jag till en kollega och nu blir det upp till bevis!

Jag ska nu sätta tänderna i ett nytt projekt för Ericsson. Quality Insurance Manager blir min roll i ett projekt där 3G ska installeras i huvudstaden i ett land i Nordafrika. Se till att alla gör vad de ska och levererar med kvalitet enligt Ericssons standard. Jag kommer även att vara Ericsson AB's ansikte mot kunden för att de ska känna att även i detta landet levererar vi med den fantastiska svenska kvaliteten som Ericsson utlovar. Spännande och otroligt utmanande!

/ Johanna